Ingepakt

Ja Linie, ik denk inderdaad dat ze je hebben ingepakt, die van dat erfgoedbestuur. Slim hoor. Net als bij ministers ben je nu als als enige verantwoordelijk voor alle wandaden van al je voorgangers. Ik zou maar eens in alle antieke kasten gaan kijken of daar lijken uit kunnen vallen. Aangewezen worden als vrijwilliger is een grote eer. Natuurlijk hadden ze je eerst moeten vragen, maar eigenlijk is dat toch een kleinigheid.

Ik weet niet of GL en de PvdA moeten samengaan, ik heb er nog geen strong feelings over weten te ontwikkelen. Als je goed samenwerkt, tot beider voordeel, waarom zou je dan fuseren? Een collega-vrijwilliger zei tegen mij, met grote stelligheid: als GL en de PvdA gaan fuseren, schrijf ik mij de dag daarna uit als GL-lid. Hij was van oorsprong lid van de PSP en wil graag lid van een linkse partij blijven. Hij is in staat je met een overdaad aan argumenten aan te tonen dat de PvdA niet links is, zelfs niet een klein beetje.

Ik moet mijn booster nog krijgen, over drie dagen, en ik hoop dat ik er niet zo ziek van word als jij. Trouwens, hoeveel prikken moet een mens incasseren om helemaal coronavrij te blijven? Ik heb dat Marion Koopmans nog niet horen uitleggen. Dat komt ook omdat ik constant zit te netflixen natuurlijk. En als ik niet zit te netflixen, maak ik een tekening. Ziehier mijn laatste Riom-tekening, net vandaag afgerond. De blauwe distel is wel erg blauw geworden, misschien ga ik die nog wat bijkleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.