Netherlands First

En we hebben weer een hype, trots ge├»nitieerd door minister van Defensie Bijleveld. Een hackpoging tegen de OPCW, tijdig gespot en transparant gemaakt voor ons, het volk. De vier hackers – al in april – het land uitgezet en de Russische ambassadeur ontboden, kopje koffie met vulkoek, gezellige babbel over al dat gehack en het ritualistische schijngevecht is weer geleverd. Volk voorgelicht. Plus dat we het nu ook beter snappen als er weer wat meer geld naar nieuwe kogelwerende commandohelmen moet. Die oude kunnen echt niet meer!

Mooie persconferentie, voornamelijk gegeven omdat de Amerikanen vanmiddag met een eigen persverklaring komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.